Melmelades casolanes

80 RECEPTES QUE SURTEN BÉ

Autor: Duran, Núria

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

Melmelades casolanes

Melmelades casolanes

13,80€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/06/2010
Colección:
El Cullerot
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre, el títol del qual ja suggereix l'èxit assegurat en l'elaboració d'unes 80 melmelades, és el resultat del treball rigorós de les autores, dues persones infatigables, que buscant i remenant i aplicant els coneixements acumulats en molts anys d'experiència han fet un llibre pràctic que ha de fer les delícies d'aquelles persones que volen esmerçar una part del seu …

Aquest llibre, el títol del qual ja suggereix l'èxit assegurat en l'elaboració d'unes 80 melmelades, és el resultat del treball rigorós de les autores, dues persones infatigables, que buscant i remenant i aplicant els coneixements acumulats en molts anys d'experiència han fet un llibre pràctic que ha de fer les delícies d'aquelles persones que volen esmerçar una part del seu temps lliure a la cuina, fent melmelades, confitures i salses.
Leer más

Más libros de Duran, Núria

Más información del libro

Melmelades casolanes

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9791-689-9
EAN:
9788497916899
Nº páginas:
152
Colección:
El Cullerot
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
La Núria Duran ja ha escrit alguns llibres en què agermana la seva formació professional i el seu coneixement de les plantes del país, amb la seva afició a la cuina, com ara La cuina del bosc/ Plantes silvestres comestibles, Plantes medicinals i Fruits i plantes silvestres comestibles. La Montserrat Roig ha aportat la seva llarga experiència en l'elaboració de melmelades casolanes i ha dedicat moltes hores a la recerca i experimentació. El seu entusiasme encomanadís ha mantingut el foc viu durant tota l'etapa d'elaboració del llibre. Una originalitat d'aquest llibre és la proposta d'una vintena de receptes de la cuina de l'agredolç que cada cop guanya més terreny en les preferències de força gent i que avui dia apareix a les cartes de molts bons restaurants. Les receptes dels xútneis, agredolços (pickles) i relishes deixen la porta oberta a experimentar-ne molts d'altres, que es poden preparar en família o en un sopar en què cadascú hi diu la seva. Les autores han pensat també en els celíacs i en els diabètics, i fan unes interessants propostes perquè aquestes persones puguin gaudir d'una bona melmelada que no alteri la seva salut. Totes les receptes d'aquest llibre han estat experimentades, repetides i millorades fins a tenir la certesa que realment surten bé.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar